Vi ønsker vårt nye bedriftsmedlem naprapat Maria Grønn-Nielsen hjertelig velkommen!

Oppdatert: 2. okt. 2019

Om Maria


Jeg er utdannet ved Naprapapathögskolan i Stockholm og har jobbet som selvstendig næringsdrivende siden 2015. Før dette studerte jeg bachelor i Folkehelsearbeid med fokus på ernæring og fysisk aktivitet ved Høyskolen i Bergen. Jeg fordypet meg i psykiske lidelser og fysisk aktivitet som forebyggende faktor. Jeg elsker å jobbe med mennesker. Og drives av å kunne hjelpe andre til å lære seg hvordan de kan tolke kroppens signaler, som ofte blir gitt til oss i form av smerte og utmattelse. Jeg tilbyr undersøkelse og behandling av alle type muskel og leddplager. Og Individuelle veiledningstimer med tilpassede egenøvelser. Jeg bruker avspenningsøvelser med fokus på pust som kan hjelpe deg som plages med stress og utmattelse. Langvarige smertetilstander er noe jeg jobber mye med. Hun tilbyr flere ulike treningsgrupper både ute og inne.

Maria er medlem i Norges Naprapatforbund. Se Maria sin nettside for bestilling av timer og holde deg oppdatert på kurser.

www.naprapatgronn.com

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle