Vi ønsker Naysha Art velkommen som kunstnermedlem.

Oppdatert: 3. okt. 2019


Naysha fra Bergen kreerer de nydeligste bilder med teknikken Fluid Paint. Dette er en spesiell teknikk hvor hun blander mange forskjellige farger i flytende akryl og lar malingen flyte ut og starte å danne sitt eget utrykk.

Øyeblikkets kunst er Naysha sin egen beskrivelse, ingenting er planlagt og det er friheten som står i fokus. Prosessen under tørking av maleriene er en unik del av denne type maling. Bildet utvikler seg minutt for minutt og det er spennende å se hvordan motivet fortsetter å utvikles lenge etter siste strøk er lagt. Det kan presiseres at Naysha aldri bruker pensel når hun maler og elsker å finne nye teknikker og verktøy hele tiden. Hun er en stor pådriver for gjenbruk og samtlige av hennes maleri er kreert på lerret som er brukt før. Hun engasjerer seg mye i hverdagen for å reise rundt å samle inn malingsrester fra private og bedrifter som ønsker å donere til kunsten.

Naysha holder egne workshops for ulike aldersgrupper i Galleri Focus i Bergen. Dette er noe alle kan føle mestringsglede i. Se kalender for høstens kurs.Naysha vil vise sin utstilling ¨ Radikal Frihet ¨ i våre lokaler under høstutstillingen i Bergen.
31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle