Vi ønsker kunstneren Elise Ripe Fuhre velkommen som kunstner medlem.


Vi er stolte over å ha fått med oss denne unge profilerte kunstneren som engasjerer seg i samtiden til å ta et kunstner medlemskap her hos oss i Vitam FOCUS. Temaer som kvinner og barn, ungdoms miljø og medmenneskelighet er hennes engasjement, og det får sin spontane form gjennom tegneteknikk og akryl.


Tross hennes unge alder har hun holdt flere utstillinger både i Norge og Spania. I 2019 fikk hun stipend fra Trafo.no - Nordens største nettsamfunn for kunstnere, med utstillingen: « Kvinners Styrke». Utstillingen har vært på gjennomreise i Norge, og startet i Trondheim i Olavskvartalet med stor suksess!

Ønsket med prosjektet var å formidle personlige erfaringer og refleksjoner ved å ta i bruk ulike motiver som befinner seg mellom det reelle og det abstrakte. Indre tilstander får sitt uttrykk gjennom ulike formspråk for å underbygge budskapet som i dette tilfellet er om kvinners styrke i samtiden basert på arv.

Det kunstneriske uttrykk er tegneteknikk, med detaljerte linjer og gjentagende særegne mønstre fremheves budskapet. Tekstilene hun benytter seg av er akryl på lerret og papir.

Elise Ripe Fuhre vil vise sin utstilling i våre lokaler i Bergen på Høstutstillingen.

les mer om henne på hennes hjemmeside: www.elizrf.com

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle