Nye Danseklasser i Arna


Bli med på dansetimer med Naysha Sonét!

Naysha har gått 2 år på danseskole i Paris. Der spesialiserte hun seg i de urbane dansestilene. Blant annet Hip hop, house, funk styles og dancehall/afro og mer.


Nå kommer hun til Arna for å lære vekk. Naysha startet selv å danse når hun gikk i femte klasse. For henne var dansingen et sted hvor hun følte seg hjemme. Det var her hun fant sine nærmeste venner og skapte sitt miljø. Danseklassene ga et samhold og man fikk en følelse av tilhørighet. Dette er noe Naysha også ønsker å skape i Arna.

Hun ønsker virkelig å engasjere hele nærområdet til å kjenne på gleden ved å danse <3

Det vil bli et 12 ukers kurs. Med oppvisning på slutten av kurset hvor deltakerne kan få vise fram det de har lært til både familie og venner. Oppstart 9.januar Pris: 1 900kr Påmelding til naysha_art@hotmail.com Med fullt Navn og Adresse.

"Det er aldri for sent til å melde seg på å bli med og danse!" - Naysha


"Dette blir kjempe gøy! Jeg gleder meg masse til å danse med barna! :D" -Naysha

Danseklassene vil skje i Vitam Focus sine lokaler i fabrikkevegen 1, Ytre Arna. Arna Industrihus, inngang 16 og opp i øverste etasje. Velkommen!2. januar var det prøvetimer på dansingen og vi var så heldig å få besøk av bygdanytt :D

Gjerne les hele artikkelen her: https://www.bygdanytt.no/nyheiter/i/1nzzBl/kule-hiphop-kidz-i-ytre-arna?fbclid=IwAR3PKsrxRCy8DWi16i4W4OmbjMijMyb0auuNKwy6v_x3zMKVCbz1wtE3gc8


16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle