Foredrag og konsert av ungdom for ungdom

Oppdatert: 20. mai 2019

Ida Løndal Haugan 17 år fra Telemark vil holde en sterk apell til ungdom, unge artister og musikere vil holde konsert.

Vi er så heldige å ha engasjerte ungdommer med oss i Vitam FOCUS som ønsker å bidra til å motivere unge & eldre gjennom vårt prosjekt "kreativt verksted for unge & eldre"


Ida Løndal Haugan 17 år vil holde sitt sterke personlige foredrag om det å være ung i denne tid. Foredraget heter: "Når frykt, angst og depresjon får møte kjærlighet"

Her er et utdrag fra foredraget:

"Jeg følte aldri at jeg passet inn, eller at noen i det hele tatt ville være med meg. Jeg fortalte stadig vekk til min mamma om hvor vondt jeg hadde det på skolen. Hun oppsøkte læreren og rektoren, men det ble aldri gjort noe særlig med det.

Da jeg gikk i 4 klasse begynte jeg å få tanker som jeg ikke forstod noe av, jeg begynte å tenke på at jeg ville hoppe ut av soveromsvinduet mitt, som var i 2 etasje på huset mitt. Da ville jeg hoppe med hode først slik at jeg knakk nakken og deretter døde. Noe som skremmer meg når jeg tenker tilbake på det nå...."
Foredrag av ungdom med konsert av unge lovende artister i Trondheim den 24 mai og Bjugn 25 mai! Les mer under TILBUD på vår hjemmeside.
Vi har artister i mange fasetter med oss i dette prosjektet som selv har følt på det å være forlatt og ensom uten å bli sett eller hørt av samfunnet. Vi gir ungdom en egen arena hvor de får mulighet til å uttrykke seg og vise hverandre nestekjærlighet! Vi har noe å lære av disse fargerike og vakre ungdommer. Det er med stor interesse og glede at vi kan invitere til foredrag og konsert av ungdom for ungdom!


DU ER UNIK! DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å DELTA! SAMMEN SKAPER VI NY HISTORIE TIL GLEDE I ET STØRRE FARGERIKT FELLESSKAP!


Trondheim: 24 mai, kl 18:00 - Sted: Erling Skakkesgate 66

Bjugn: 22 juni, kl 16:00 - Sted: ( kommer)


Påmelding ved å gå inn på BESTILLING`s knappen øverst til høyre:-)


Håper vi sees!

VELKOMMEN!


56 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle