Kurs & aktiviteter

Avdeling Trondheim

Fjelltur med Naprapat Maria 

På denne turen vil naprapat Maria ta ungdommer med på ulike fjellturer hver dag hele helgen. Hun vil vise dere den vakre naturen og hvordan man kan overnatte på fjellet i et kaldt og tøft vintervær. Matlaging og bål står på programmet, og det vil være mulighet å fiske selv på denne turen. 

På hytta hvor alt av utstyr og mat står klart, vil dere få et kurs i hvordan man pakker ryggsekken og hva som er lurt å ha med seg av utstyr når man skal ferdes på fjellet. 

Underveis på fjellturen vil naprapaten gi dere veldig mange gode tips til stressmestring og supre øvelser for stive muskler og ledd. 

Hele oppholdet, kost og losji samt utstyr vil koste 3500,- per person. 

Påmelding på mail: vitamfocus@gmail.com

MARIA ØNSKER HJERTELIG VELKOMMEN!

Endelig er det duket for litt liv på landet for ungdommer!

I April holder vi til på Lysøya Gård med oppmøte i Trondheim Brattørkaia.

Send oss en påmelding om du kunne tenke deg å delta til: vitamfocus@gmail.com 

Du vil motta mer info om helgen ved påmelding.

 

Opphold kost og losji med alt av utstyr til fjelltur

kun 3500,- per person. Man får mulighet til å kjøre ATV og kose seg med ulike uteaktiviteter som ved hogst, pilking og aking.

Mannlig og kvinnelig turleder fra frivillighet.no vil lede dere trygt rundt på øya og inne på gården vil det være flere ledere som vil bo i lag med dere ungdommer. 

Brettspill, karaoke, peiskos, lesing av bøker i biblioteket er kun noen av aktivitetene du kan nyte inne. 

Vi lager all maten i fellesskap, og ønsker noen å bake litt vil dette også kunne legges tilrette.

VI GLEDER OSS TIL GØY PÅ LANDET!

HJERTELIG VELKOMMEN!

GRATIS FOR MEDLEMMER

Tirsdagene 2/3 - 9/3 og 16/3  - 23/3  og 30/3- kl 18-20:00 

Da vi har tilgang til et koselig kjøkken, vil vi også bake og kose oss:-)

Vi er så heldige å ha et knippe supre coacher og veiledere som vil holde ulike stress mestrings teknikker og gi gode verktøy til selvhjelp disse tirsdagene.

Å skape gode samtaler rundt temaer som berører ungdom er svært viktig. Derfor vil vi holde åpen panel hvor alle får komme med undringer og temaer.

Gjennom ulike kreative innslag vil man få mulighet til å tegne, male, klippe, lime eller modellere. Ønsker du å ta med noe du liker å holde på med, er dette også fint. Mandala tegning er fortsatt populært og det vil legges tilrette for hver og en å finne sitt eget håndarbeid mens man kan prate og kose seg. 

Vi er veldig glade og stolte over å kunne få fortsette dette unike tilbudet til de unge, hvor de får ha sin helt egen kveld med åpenhet og undringer. 

Våre veiledere:

Julie Pitton er fra Tyskland og har en bachelorgrad i psykologi. Som utdannet fitness- og avslapnings instruktør har hun praktisk erfaring i idretts psykologi og ledelse og forskjellige avslapnings teknikker. Studerer nå som utvekslings student i master i Psykologi på NTNU i Trondheim. En dame med bred erfaring som gjennom pilates, meditasjon, PMR og ulike stress mestrings teknikker har guidet ungdommen inn i ulike metoder i å kunne stresse ned, behage og skape fred i kropp og sinn.

Ingunn Ripe er coach og livsveileder. Arbeidet med barn og unge hele livet. Har arbeidet som frivillig i Unesco og Røde kors i 28 år og har arbeidet mye i utlandet også. Hun er DNE sertifisert og har mange diplom og kurs bak seg. I tillegg er hun høyskole lærer. 

Maria Knoph Grønn Nielsen er utdannet ved Scandinavian College of Manual Medicine, Western Norway University of Applied Scienses og ved Auckland University of Technology. Hun har fordypning i psykisk helse og har bachelor i  forebyggende helsearbeid.

Akrylmaling for nybegynnere - kl 12-18:00

Kurset er for nybegynnere og for dem som har malt litt fra før. Her skal vi kose oss og leke med farger! 

Ta med deg et motiv du ønsker å male, og så arbeider vi utifra dette! Lerret eller det du ønsker å male på, er fint du tar med deg, samt pensler. Maling holder vi!

Påmelding til vitamfocus@gmail.com.

Bindende påmelding ved å vippse 350,00 Nok til: 581258

GØY MED BEVEGELSE 

I Meieriparken & Sætreparken

Nye sterke og flotte bevegelser for kroppens helse!

Har du egentlig tenkt på at kroppen din arbeider hardt med å fortelle deg noe?

Naprapat Maria Grønn- Nielsen vil gjennom denne helgen veilede deg gjennom et spennende og svært så lærerikt og nyttig program om kroppen din! 

Du vil kunne få lære mer om kroppens signaler og hvordan du selv kan møte eget smerte mønster. Etter endt kurs vil du motta signert kursbevis.

Send gjerne spørsmål på mail om du vil vite mer.

Påmelding til info@naprapatmaria.com

For å bekrefte deltakelse Vipps kurspris pålydende 1500,00 Nok til 574481.

NB! Vær tidlig ute da det kun er 20 plasser.

VELKOMMEN!

Kurset er for nybegynnere og for dem som har malt litt fra før. Vi skal kose oss og leke med farger! 

Ingunn Ripe er kunstner og hun vil formidle om det å kunne male intuitivt. Lerret eller det du ønsker å male på, er fint du tar med deg. Maling holder vi!

Påmelding til vitamfocus@gmail.com.

Bindende påmelding ved å vippse 850,00 Nok til: 581258

NB! Husk og skriv "Akrylmaling Trondheim "på betalingen. 

Lag din egen hjemmeside 

Har du lyst til å lage din egen hjemmeside? Da er dette kurset for deg! Vi starter dagen kl 17:00 - 21:00 og det er viktig at du tar med eget datautstyr som du kjenner godt. Kaffe og noe attåt blir servert.

Du vil kunne få lære hvordan du setter opp egen profesjonell hjemmeside, med svært mange nyttige funksjoner. Lær hvordan du skaffer deg eget domene og kommer deg ut på nettet med komplett hjemmeside du er oppriktig stolt av!

Lag egen logo, blogg eller podcast som passer til din side. Dette blir GØY! 

Kurspris: 2400,- for 8 timer stappfulle med viktig lærdom om web og design.

For bindende påmelding: Vipps depositum 400,- til 581258 - Depositum blir ikke refundert om du velger å trekke deg fra kurset. 

 

Påmelding til: divineartnorway@gmail.com

  • Instagram
  • Black Facebook Icon

© 2019  Vitam FOCUS